Siirt Belediyesi Eş Başkanı Tuncer Bakırhan tutuklandı
Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen bir soruşturma kapsamında Siirt Belediyesi'ne operasyon düzenlendi. Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan tutuklandı.
Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, bugün sabah saat 06.05 sıralarında belediye binasına gelen Siirt Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele ekipleri, belediye binasında sıkı güvenlik önlemleri aldıktan sonra bina içerisine girdi. Giriş ve çıkışlara da izin vermeyen polis bilişim ve inceleme ekipleri de belediye binası içerisinde arama başlattı. Belediye birimlerinde inceleme yapan polis, bilgisayar hard disklerine de incelenmek üzere el koydu.Öte yandan Siirt Belediyesi'nin DBP'li Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan'ın Yeni Mahalle Elit Sitesi'ndeki evine da aynı saatlerde baskın düzenleyen polis, burada yapılan aramadan sonra gözaltına alındı.
Siirt Belediye Eş Başkanı Bakırhan sorgusunun ardından tutuklama talebiyle sulh ceza hâkimliğine sevk edildi. Bakırhan, sevk edildiği hakimlik tarafından tutuklandı.
Yorumlar
Popüler Haberler

Konya'da iki öğrencisini istismar eden din öğretmeni tutuklandı

İstifa dalgası sürüyor: Barış Terkoğlu Halk TV'den ayrıldığını açıkladı

Oyuncu Şinası Yurtsever hayatını kaybetti

Zeytinli Rock Festivali, Edremit'e geri dönüyor

Halk TV'de 'Rasim Ozan Kütahyalı' krizi büyüyor: 'Kayda Geçsin' ekibi istifa etti

'Son kabadayı' olarak anılan Hasan Heybetli koğuşunda ölü bulundu