ü
Özgür Özel, Burcu Köksal'ın konuşmasını düzeltti: Sürçülisan olmuş
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar Belediyesi başkan adayı Burcu Köksal'ın "Belediyenin kapıları DEM Parti hariç her partiye açık olacak" sözlerini 'sürçülisan olmuş' diyerek düzeltti: "Afyon Belediyesi’nin de Uşak Belediyesi’nin de seçildikten sonra kapıları ardına kadar tüm siyasi partilere, Uşaklılara, Afyonlulara açıktır."
Afyonkarahisar’da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında Özel’e eşlik eden Köksal, Özel’den önce yaptığı konuşmada kentte ‘DEM Parti’ hariç kapılarının tüm siyasi partilere açık olacağını söylemişti: “Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak. AKP’nin adayı bunu söyleyemez onlar ancak yaygara koparıp kapalı kapılar ardında pazarlık yaparlar.”
Uşak'ta konuşan Özel, Köksal'ın sürçülisan ettiğini söyledi ve konuşmasını şu sözlerle düzeltti: "Burcu başkandan selam getirdim. Bu sırada Afyon’da konuşurken 'belediyenin kapılarını ardına kadar açacağız' diye söylerken orada küçük bir sürçülisan oldu. Aman başkanım sen düzelt dedi. Afyon Belediyesi’nin de Uşak Belediyesi’nin de seçildikten sonra kapıları ardına kadar tüm siyasi partilere, Uşaklılara, Afyonlulara açıktır."
Yorumlar
Popüler Haberler

Burgazada'daki Marta Koyu için düzenlenen ihale iptal edildi! 'Kıyılar hepimizin'

Belgrad Ormanı'nda kaybolan mimar Ece Gürel'den ilk iz

Çayırhan için düzenlenen ihalenin kazananı belli oldu: 'Kazanan yine AK Parti bürokrasisi oldu'

Ece Gürel yarışma programına katılıp yaşadığı zorlukları anlatmış

Benzine bir indirim daha geliyor

Belgrad Ormanı'nda bulunan Ece Gürel'in ölüm nedeni belli oldu