Erdoğan ülkeyi yönetemiyor. Küfürbaz trolleri yetmemiş olacak ki, kendisi bir trol gibi konuşmuş. Ben Erdoğan ve hakaretlerini elbette ciddiye almıyorum ancak ülkem için kaygılıyım. Erdoğan’ın öfke nöbetleri alarm veriyor; söylediklerine azami ihtiyatla yaklaşmak gerekir. https://t.co/mxWSLq04dy
— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) August 27, 2021
Kılıçdaroğlu: "Ben Erdoğan ve hakaretlerini ciddiye almıyorum ancak ülkem için kaygılıyım"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın , Bosna Hersek ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı esnasında muhalefete yönelik sözlerine yanıt verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Atatürk Havalimanı'ndan ayrılmadan önceki sözlerine cevap verdi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın konuşmasıyla ilgili "Erdoğan’ın öfke nöbetleri alarm veriyor; Kendisi bir trol gibi konuşmuş" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Afganistan'daki gelişmelerle ilgili demeç verdiği esnada şu ifadeleri kullanmıştı:
"Göç baskının en yakın olduğu ülke Türkiye. Ama Türkiye'nin içindeki bazı mahfiller var ki, bunlar yalan terörü estiriyorlar. Bay Kemal, onun izinde gidenler bunu 1,5 milyon gibi açıklıyorlar. Bunların hepsi yalan, adamların işi gücü yalan. Bu yalan terörünü bir şaklaban bulmuşlar, onunla beraber sürdürüyorlar. Hele bir de bulmuşlar bir kadın. Yalan makinesi, çıkartıyorlar televizyona sürekli ona bol bol yalan söylettiriyorlar" dedi.
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı, "Ben Erdoğan ve hakaretlerini elbette ciddiye almıyorum ancak ülkem için kaygılıyım" sözleriyle eleştirdi.
CHP'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan videolu paylaşımı alıntılayan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:
Erdoğan ülkeyi yönetemiyor. Küfürbaz trolleri yetmemiş olacak ki, kendisi bir trol gibi konuşmuş. Ben Erdoğan ve hakaretlerini elbette ciddiye almıyorum ancak ülkem için kaygılıyım. Erdoğan’ın öfke nöbetleri alarm veriyor; söylediklerine azami ihtiyatla yaklaşmak gerekir.
Yorumlar
Popüler Haberler

Sırrı Süreyya Önder’in doktorundan yeni açıklama

Galatasaray Olağan Bütçe Toplantısı'nda ses getiren eleştiri

Prof. Naci Görür: Asıl deprem daha büyük ve 7’nin üzerinde olacak

Dışişleri Bakanlığı'ndan Kıbrıs iddialarına ilişkin açıklama

Boğaziçi Üniversitesi yönetimi 'araç saltanatı' ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı

İSKİ'nin Sazlıdere Barajı havzasındaki TOKİ inşaatına gönderdiği tebligatın ayrıntıları ortaya çıktı