Akşener'in partisine katılacak 3 sürpriz isim belli oldu
MHP'den ihraç edilen isimlerle beraber yeni partisi için çalışmalara başlayan Akşener'in partisine katılacak isimlerden bazıları belli oldu.
Daha önce Akşener'in partisinde olacağını açıklayan Ümit Özdağ, partide sürpriz isimlerin olacağını söylemişti.
Sözcü'den Zeynep Gürcanlı'nın haberine göre, kulislere yansıyan, “kurucular kurulu”nda görev almayı kabul ettiği ifade edilen bazı isimler belli oldu.
Bu isimlerden biri, Diyanet İşleri eski Başkanı Ali Bardakoğlu. Kurucular Kurulu için Bardakoğlu’na da teklif götürüldüğü ve kendisinin bu teklifi kabul ettiği kulislerde konuşuluyor.
Yine kulislere yansıyanlara göre, Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Haşim Kılıç’a da yeni parti için teklif gitti. Ancak Kılıç’ın henüz kesin bir yanıt vermediği ifade ediliyor.
Ayrıca yeni partiye katılacak bir başka isim ise, Osman Pamukoğlu.
Yorumlar
Popüler Haberler

Rasim Ozan Kütahyalı: "Selahattin Demirtaş çıkar, beni içeri alacaklarsa ben bundan memnun olurum"

Prof. Naci Görür: Asıl deprem daha büyük ve 7’nin üzerinde olacak

Dışişleri Bakanlığı'ndan Kıbrıs iddialarına ilişkin açıklama

Boğaziçi Üniversitesi yönetimi 'araç saltanatı' ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı

Oyuncu Sevil Akdağ arkadaşı Elif Kırav'ı bıçaklayarak öldürdü

İmamoğlu, Yozgatlı çiftçi Abdullah Ceylan’ın 'turp'lu sözünü paylaştı: 'Ne zannettin?'