Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni ve aynı zamanda okulun Müdür Yardımcısı olan A.K., okuldaki bir öğrencinin ablası 16 yaşındaki S.Ö.'ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.
Olay Tosmur Mahallesi'ndeki ilkokulda geçen pazartesi günü meydana geldi. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni 42 yaşındaki A.K., okula kardeşini getiren lise öğrencisi S.Ö.'ye, okulun müdür yardımcısı olduğunu belirterek birlikte çay içmek için odasına davet etti. İddiaya göre A.K., odasında sohbet ettiği ve lise öğrencisi olduğunu öğrendiği S.Ö.'ye derslerinde yardımcı olabileceğini söyledi, saçlarını okşadı ve öptü.
Müdür Yardımcısı A.K., daha sonraki günlerde de derslerine yardımcı olabileceği bahanesiyle S.Ö. ile mesajlaşmayı sürdürdü. A.K. iddiaya göre S.Ö.'yü gezmeye götürmek istediği, 2 yıl sonra eşinden boşanıp kendisiyle evleneceği mesajları attı ve 'Sevgilim olur musun?', 'Seni öptüğümde içim kıpır kıpır oldu' ifadelerine yer verdi.
Çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesi'nde suçlamaları reddeden ve kendisine komplo kurulduğunu ileri süren A.K. tutuklandı.
Adli soruşturmanın yanı sıra Milli Eğitim Müdürlüğü de idari soruşturma başlattı.
Din öğretmeni 16 yaşındaki liseli öğrenciyi tacizden tutuklandı
Yorumlar
Popüler Haberler

Atatürk Havalimanı Katliamı: Ağırlaştırılmış müebbet alan IŞİD'liler tahliye edildi

'Ölünce beni kim yıkayacak?': TRT'nin reklam panoları tepki topladı

Komisyonda mikrofonlar açık unutuldu: 'Çok yanlış yaptı Bakan Hanım'

Bursa Adliyesi'ndeki silahlı saldırıda yaralanan jandarma şehit oldu

AK Partili Belediye Başkanı, AK Parti ilçe başkanını Ülkü Ocakları üyelerine dövdürdü

Bakan Fidan: HTŞ, yıllardır bizimle işbirliği içinde oldu