Davutoğlu'ndan Çin'e karşı imza kampanyası
Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, partisinin Çin'e karşı başlattığı imza kampanyasını detaylarını paylaştı. İktidarı sert sözlerle eleştiren Davutoğlu, Gazi Meclis'in de Doğu Türkistan'daki zulme sessiz kaldığını hatırlatarak "Bütün partilere bu imzalar iletilecek. Bakalım, AK Parti ile MHP'nin bu imzalara karşı tutumları ne olacak? İbreti alem için söyledim; her partiye, Doğu Perinçek'e de gönderin" dedi.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Çin'e karşı başlattığı imza kampanyasını detaylarını paylaştı.
İktidarı sert sözlerle eleştiren Davutoğlu, Gazi Meclis'in de Doğu Türkistan'daki zulme sessiz kaldığını hatırlatarak "Bütün partilere bu imzalar iletilecek. Bakalım, AK Parti ile MHP'nin bu imzalara karşı
Davutoğlu'nun açıklamaları şöyle:
"Bütün partilere bu imzalar iletilecek. Bir mektupla tüm partilere gidecek. Bakalım, AK Parti ile MHP'nin bu imzalara karşı tutumları ne olacak? İbreti alem için söyledim; her partiye, Doğu Perinçek'e de gönderin.
Filistin, Arakan, Somali'ye nasıl sahip çıktıysak Doğu Türkistan'daki kardeşlerimize de sahip çıkacağız. Çin'e sesleniyorum; Çin büyük bir medeniyetin diyarıdır. Çin düşmanı değiliz, yaptıklarınız medeniyetinizin değerlerine de aykırı."
Yorumlar
Popüler Haberler

YÖK'ten üniversitelere yazı: "Boykot çağrısı yapanlara idari ve adli işlemleri yapın"

RTÜK Başkanı Şahin, 10 gün 'ekran karartma' cezası verdiği Sözcü TV'den İpek Özbey'le bir araya geldi

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, CHP'den istifa etti

Erişim engellerinin ardından yeni siteyi duyuran Özgür Özel'den 'boykot sürecek' mesajı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, CHP'den neden istifa ettiğini açıkladı

CHP'nin olağanüstü kurultayında Özgür Özel'e rakip: Adaylığını resmen duyurdu