İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 19 Mart'ta gözaltına alınması ve ardından tutuklanmasıyla başlayan protestolar sürüyor. Yurttaşlar, boykotlarla da tepkilerini ortaya koyuyor. Geçtiğimiz günlerde çok sayıda üniversiteli dersleri boykot etmişti.

İmamoğlu savunmasının tam metnini paylaştı: Milletim okusun İmamoğlu savunmasının tam metnini paylaştı: Milletim okusun

Boğaziçi Üniversitesi'nin kayyım rektörü Naci İnci, Boğaziçililere e-posta gönderdi. E-posta'da derslerin ve sınavların boykot edilip edilmediğinin takip edileceği belirtildi.

Ayrıca, 'gerekli izinleri almadan' sınavlarla dersleri erteleyen veya yüz yüzeden online'a çeviren akademisyenler hakkında soruşturma başlatılacağı ve suç duyurusunda bulunacağı kaydedildi.

Boğaziçi TV'nin aktardığına göre söz konusu e-posta şu şekilde:

Gnto Hek Wg A Acn Jo